Tâmplar

Pentru un tâmplar munca se învârte în jurul lemnului. El produce, proiectează, repară și întreține construcții din lemn precum și părțile lor componente. Tâmplarul își poate transforma meseria într-o adevărată artă, dacă învață să modeleze lemnul cât mai creativ.

Studii sau cursuri ajutătoare

Liceu / Școală Profesională

  • Filiera Tehnologică, Profil Tehnic, Domeniul: Fabricarea produselor din lemn în cadrul Liceului Tehnologic “Constantin Brâncuși”
  • Specializarea: Tâmplar Universal în cadrul Liceului Tehnologic „Iuliu Moldovan” Arad
  • Specializarea: Tehnician în prelucrarea lemnului sau Specializarea: Tâmplar din cadrul Colegiului Tehnic “Anghel Saligny” Cluj

Cursuri de calificare

  • Curs Autorizat de Tâmplar manual oferit de Cursuri Autorizate.eu
  • Curs de Tâmplar Universal oferit de CPP Alexander’s
  • Curs de Tâmplar Universal oferit de Eurotraining – Calificare profesională
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »