TERMENI SI CONDITII CONTRACTUALE DE UTILIZARE A PLATFORMEI BUN IN CARIERA PENTRU PROIECTUL HARTA PENTRU DRUM IN VIATA

1. DEFINITII

  • Proiectul – Proiectul Harta pentru Drum in Viata (denumit in continuare „Proiectul”), al carui scop este de a facilita accesul pe piata muncii a tinerilor prin crearea unei experiente digitale complete care va permite accelerarea semnificativa a procesului de descoperire a carierei.  Beneficiarii proiectului sunt tineri defavorizați, cu vârsta între 16 și 24 ani, beneficiari ai sistemului de protecție specială, precum și tineri din categoria NEETs. În egală măsură, platforma va fi disponibilă și oricăror altor categorii de tineri (inclusiv tineri cu vulnerabilități precum tineri din familii mono-parentale, tineri cu părinți plecați în străinătate.
  • Platforma online – Platforma Bun in Cariera (denumita in continuare „Platforma”) este un produs informatic, constand intr-o baza de date continand video-uri ale participantilor, teste, platforma de interactiune prin video-calls, programare interactiuni, fise de feedback, sesiuni online, materiale pentru tinerii beneficiari, etc., accesibil pe internet la adresa web www.bunincariera.ro.
  • Zona de acces – reprezinta partea din Platforma care este accesibila publicului larg in mod gratuit, pe baza unui cont de acces creat de ATSI – utilizator si parola.
  • Participant la proiect prin intermediul Platformei – orice persoana fizica (ex. tineri beneficiari, mentori, consilieri) care acceseaza in mod gratuit Zona de acces a Platformei, in baza unui cont de utilizator si a unei parole.
  • Furnizorul – Asociatia The Social Incubator (denumita in continuare ca „ATSI” sau „Asociatia”), cu sediul in Bucuresti, Piața Amzei nr. 10-22, Sc. C, et. 7, ap. 67, camera nr. 3, inregistrata in Registrul Special cu nr. 101/14.05.2014 si la Registrul National ONG cu nr. 16760/A/2014, Cod de Inregistrare Fiscala nr. 33177409, este proprietarul de drept al Platformei, atat al continutului, privit in tot si/sau in parte, cat si asupra formei si asupra surselor Platformei.

2. OBIECTUL SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

  • Aceste conditii de utilizare (denumite in continuare „Conditiile de Utilizare”) guverneaza utilizarea (inclusiv accesul) Platformei online operate de Asociatie, inclusiv continutul pus la dispozitie prin intermediul acestei Platforme.
  • Accesul si utilizarea Platformei sunt supuse Conditiilor de Utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile si in vigoare la data utilizarii. Accesand si utilizand Platforma online, orice persoana accepta, fara limitari sau calificari, prezentele Conditii de Utilizare in vigoare in momentul vizitei sale pe site si accepta sa respecte aceste Conditii de Utilizare.
  • In cele ce urmeaza, termenul de ”Utilizator” cuprinde atat „Participantii” cat si „Vizitatorii”.
  • Utilizatorul are dreptul de a folosi serviciile Platformei (indiferent daca accesul la Platforma sau utilizarea acesteia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca accepta sa respecte legislatia relevanta si Conditiile de Utilizare. Daca Utilizatorul nu este de acord cu prevederile Conditiilor de Utilizare trebuie sa paraseasca Platforma si sa inceteze folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de Utilizator la Platforma va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in acest document.
  • Conditiile de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de catre orice persoana a acestei Platforme este supusa Conditiilor de Utilizare valabile la data utilizarii Platformei. Orice persoana care acceseaza si/sau utilizeaza Platforma are obligatia de a verifica in mod regulat aceste Conditii de Utilizare pentru a se asigura ca este de acord cu acestea.
  • Platforma constituie suportul informational constand intr-o baza de date continand video-uri ale participantilor, teste, platforma de interactiune prin video-calls, programare interactiuni, fise de feedback, sesiuni online, materiale pentru tinerii beneficiari, etc., accesibil pe internet la adresa web (denumite in mod colectiv „Serviciile”). Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti Utilizatorii Platformei.
  • Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Conditiilor de Utilizare si sunteti raspunzator de respectarea acestora, fie ca sunteti un simplu „Vizitator” (ati intrat pe Platforma fara a va inregistra) sau un „Participant” (v-ati inregistrat prin crearea unui cont cu user si parola). Inregistrarea este necesara pentru a avea acces la toate functionalitatile Platformei si toate Serviciile. Procedura de inregistrare poate fi incheiata de catre un Participant potential numai dupa ce acesta a consimtit explicit privind respectarea Conditiilor de Utilizare si Politicii de confidentialitate.
  • Orice incalcare a Conditiilor de Utilizare permite administratorului ATSI sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera sa discretie) accesul Utilizatorului in cauza, pe perioada nedeterminata. Nici un Utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Conditiilor de Utilizare faptul ca nu stia de existenta lor. ATSI isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre Conditiile de Utilizare pe pagina principala a Platformei (Home page), astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.
  • Continutul pe care il punem la dispozitie prin intermediul Platformei („Continutul”) poate fi guvernat de conditii speciale („Conditiile speciale”) pe care Utilizatorul le accepta de fiecare data cand acceseaza Continutul respectiv. In eventualitatea unui conflict sau a unei inconsecvente intre Conditiile de Utilizare si orice Conditii Speciale, Conditiile Speciale prevaleaza asupra acestor Conditii de Utilizare. De fiecare data cand Utilizatorul acceseaza Platforma si continutul acestuia, accepta aceste Conditii de Utilizare si orice Conditii Speciale aplicabile acelui Continut.
  • Accesul la Platforma este permis temporar si ATSI isi rezerva dreptul de a retrage sau modifica Continutul pe care il furnizeaza pe Platforma fara notificare. Periodic, ATSI poate restrictiona accesul la anumite parti ale Platformei sau la intreaga Platforma.
  • ATSI isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul Platformei, precum si Conditiile de Utilizare, notificand Utilizatorul sau partenerii ATSI prin afisarea pe site a ultimei actualizari sau a comunicarilor informative despre actualizarile si/sau schimbarile realizate. Orice modificari care afecteaza intr-o maniera semnificativa Utilizatorul sau un partener in relatie cu ATSI sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului sau partenerului ATSI, vor putea fi notificate acestora sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afisat pe site.
  • Actualizarea Platformei online Bun in Cariera include introducerea periodica de noi date, modificarea datelor existente la data crearii contului de catre Utilizator, precum si rezolvarea problemelor minore de functionare.
  • Platforma este accesibila in exclusivitate online, la adresa www.bunincariera.ro. ATSI nu are nici o obligatie de a pune la dispozitie Platforma si nu va fi responsabila daca, din orice motiv, Platforma nu este disponibila, in totalitate sau partial, in orice moment sau pentru orice perioada. ATSI nu isi asuma responsabilitatea pentru nefunctionarea accesului sau lipsa de acces la internet a Utilizatorului si nici pentru situatiile in care accesul la Platforma este impiedicat de furnizarea necorespunzatoare a serviciilor de catre terti furnizori de electricitate sau servicii de internet.

3. UTILIZAREA PLATFORMEI

  • Utilizatorul recunoaste si accepta voluntar si expres ca utilizarea Platformei de catre acesta se face numai pe raspunderea sa exclusiva.
  • Utilizatorul este responsabil de toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la Platforma. De asemenea, Utilizatorul are raspunderea de a se asigura ca toate persoanele care acceseaza Platforma prin conexiunea acestuia la internet cunosc aceste Conditii de Utilizare si orice Conditii Speciale aplicabile si ca respecta aceste conditii.
  • Daca se pune la dispozitie un cod de identificare a Utilizatorului, o parola sau orice alta informatie, ca parte a procedurilor de securitate, Utilizatorul are obligatia sa trateze aceste informatii drept confidentiale si nu trebuie sa le divulge niciunui tert.
  • ATSI are dreptul sa dezactiveze in orice moment orice cod de identificare a Utilizatorului sau orice parola, indiferent daca acestea au fost alese de Utilizator sau alocate de ATSI, daca, in opinia ATSI, nu a fost respectata oricare dintre prevederile acestor Conditii de Utilizare.
  • Prin accesarea Platformei, Utilizatorul este de acord ca nu va realiza nicio actiune care ar putea dauna imaginii, intereselor sau drepturilor ATSI sau ale oricarora dintre afiliatii nostri, colaboratorii sau partenerii ATSI sau care ar putea dauna Platformei, care ar face-o inutilizabila sau care ar supraincarca-o, sau care ar putea impiedica in orice mod utilizarea normala a Platformei de catre alti Vizitatori.
  • Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, ATSI nu poate garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice (hardware si software) sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs.
  • ATSI nu garanteaza in nici un mod securitatea si / sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatie electronice catre aceasta Platforma sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand ATSI.
  • Platforma poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul ATSI. ATSI nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la Conditiile de utilizare, Continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.
  • Este interzisa folosirea Platformei pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. ATSI va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate se aplice legea si se va conforma cu orice hotarare judecatoreasca prin care ATSI va fi obligata sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermendiul Platformei.
  • Este interzisa utilizarea Platformei in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.
  • Este interzisa orice reproducere, transformare, distribuire sau comunicare publica, extragerea, reutilizarea, retrimiterea sau utilizarea in orice alt mod, prin orice mijloc sau procedura, orice parte a Platformei sau a Continutului, cu exceptia modurilor in care acest lucru este permis prin prezentele Conditii de Utilizare sau prin orice Conditii Speciale relevante, sau cu exceptia cazurilor in care legea aplicabila va permite acest lucru, sau cand Utilizatorului i-a fost furnizata o autorizare explicita de catre detinatorul drepturilor relevante.
  • Este interzisa folosirea oricarei parti a Platformei pentru elaborarea unui produs concurent, conform prevederilor Legii nr. 8 din 1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

4. CONTINUTUL

  • ATSI nu are nici o obligatie de a verifica exactitatea Continutului si nu garanteaza utilitatea, precizia, exhaustivitatea sau relevanta Continutului si/sau ca acest Continut este actualizat. Excludem in mod expres orice raspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la Continut si la Platforma, cu exceptia cazului in care aceasta raspundere este cauzata de frauda sau denaturarea frauduloasa din partea ATSI.
  • Includerea Continutului in Platforma nu constituie in niciun caz furnizarea de servicii de personal, de consultanta sau a oricarui alt tip de servicii. ATSI exclude in mod expres orice fel de raspundere pentru deciziile luate de dvs. pe baza Continutului.

5. POLITICA DE INREGISTRARE

  • Inregistrarea in Platforma a Utilizatorului se realizeaza prin crearea de catre ATSI a unui cont prin completarea in prealabil de catre Utilizator a unui formular de inregistrare ce va cuprinde informatiile necesare realizarii contului (e-mail, nume si prenume, fotografie, descriere si/sau video, etc.) cu acceptarea in mod expres a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate.
  • Finalizarea inregistrarii se va efectua prin transmiterea de catre ATSI confirmarii inregistrarii si crearii contului in Platforma. Confirmarea se va transmite pe e-mail-ul comunicat de Utilizator.
  • Utilizatorul ce realizeaza inregistrarea, consimte prin transmiterea formularului de inregistrare, ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si reale la data inregistrarii.
  • ATSI poate anula o inregistrare sau ulterior sa dezactiveze un cont, in urma unei notificari, fara nicio obligatie ulterioara a ATSI fata de Utilizator sau fara ca Utilizatorul sa poata pretinde ATSI daune – interese, in cazul in care datele furnizate sunt incomplete si / sau incorecte.
  • Utilizatorul poate solicita dezactivarea contului pentru motive justificative, prin transmiterea de catre Utilizator cu cel putin 5 zile inainte a unei declaratii neechivoce in care isi exprima decizia de retragere din Proiect, respectiv renuntarea la participarea Proiectului prin intermendiul Platformei www.bunincariera.ro pe e-mail la adresa office@asociatiasocialincubator.org, urmata de primirea unei confirmari din partea ATSI legata de primirea solicitarii.

6. CONDITII DE PARTICIPARE LA PROIECT PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI

  • Participantii la Proiect prin intermediul Platformei nu pot fi decat persoane fizice cu varsta mai mare de 18 ani. Mentorii si Consilierii Participanti sunt obligati sa prezinte la solicitarea ATSI un certificat de integritate comportamentala.
  • Persoanele cu varsta sub 18 ani (dar nu mai putin de 16 ani), inclusiv beneficiari ai sistemului de protectie speciala a copilului sau din categoria NEETS, pot participa la Proiect prin intermediul Platformei doar cu incuviintarea parintilor sau, dupa caz, a tutorelui sau a curatorului si cu autorizarea instantei de tutela in cazurile prevazute de lege. La momentul inregistrarii minorului, Participantul confirma ca este titularul autoritatii parintesti sau ca a obtinut consimtamantul specific si non-ambiguu al titularului autoritatii parintesti pentru a face cont pe Platforma Bun in Cariera cu datele minorului/minorilor.
  • ATSI poate verifica in orice moment si daca constata ca un Participant nu a primit un consimtamant de catre reprezentantul legal, are dreptul de a sterge contul fara compensatie.
  • ATSI are dreptul, in orice moment, sa solicite consimtamantul scris al reprezentantului legal, iar Participantul este obligat sa transmita catre ATSI acest consimtamant scris al reprezentantului legal. In cazul in care Participantul nu depune acordul scris in termen de 4 zile de la data trimiterii cererii ATSI (sau a persoanei autorizate), contul va fi dezactivat si sters.
  • Este interzis un comportament necorespunzator si care poate afecta drepturile celorlalti Utilizatori, precum limbajul licentios, injurii, agresiuni fizice si verbale, etc. din partea Utilizatorilor Platformei.
  • Persoanele care nu indeplinesc conditiile de participare la Proiect sau care actioneaza in incalcarea acestor Termeni si Conditii vor fi excluse din Proiect, conturile acestor fiind dezactivate si sterse.
  • Regulamentul de desfasurare al Proiectului este disponibil pe Platforma la sectiunea speciala dedicata acestuia.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

  • Platforma si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile, logo-uri, reprezentari stilizate, elemente de grafica, simboluri comerciale sau continut multimedia, etc., sunt in proprietatea exclusiva si sub dreptul de autor (copyright) al ATSI sau al administratorului Platformei sau al partenerilor ATSI cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care este altfel specificat.
  • Orice Continut care consta intr-o marca, logo sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ATSI sau a administratorului Platformei sau a partenerilor ATSI sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului Continutului.
  • Sunteti informati prin prezentele Termeni si Conditii ca ATSI sau administratorul Platformei sau partenerii ATSI isi vor asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea in instanta pentru atragerea raspunderii celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.
  • Tot Continutul de pe Platforma este fie detinut de ATSI sau administratorul Platformei sau partenerii ATSI, fie licentiat de acestia in vederea utilizarii. Tot ceea ce vedeti sau cititi pe Platforma (cum ar fi imagini, fotografii, ilustratii, texte, clipuri video, rezultate, clasamente, informari, impreuna cu modalitatea de inregistrare si prelucrare a informatiilor, dar si alte materiale) este protejat in toata lumea prin drepturi de autor, design, marci comerciale si alte legi privind proprietatea intelectuala.
  • Utilizatorul trebuie sa respecte in permanenta toate drepturile de proprietate intelectuala referitoare la Platforma si la Continut, fie ca acestea sunt detinute de noi, de oricare dintre afiliatii nostri sau de terti. Utilizatorul nu trebuie sa obtina sau sa incerce sa obtina nicio parte a Continutului prin alte mijloace sau proceduri decat cele care au fost puse la dispozitie de Platforma.
  • Aceste Conditii de Utilizare sau utilizare de catre Utilizator a Platformei nu acorda in niciun caz niciun alt drept de proprietate intelectuala asupra Platformei sau Continutul in afara celor specificate in prezentul document sau in orice Conditii Speciale.
  • Niciun Utilizator nu are permisiunea sa distribuie, sa modifice, sa copieze (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmita, sa expuna, sa refoloseasca, sa reproduca, sa publice, sa autorize, sa acorde o licenta de folosire, sa creeze lucrari derivate din, sau sa transfere, sa vanda sau sa foloseasca Continutul in alt mod, fara acordul in scris al ATSI.
  • Utilizatorii se vor asigura la randul lor ca orice material pe care il vor incarca sau afisa in Platforma si care emana de la acestia nu incalca in niciun fel drepturile de proprietate intelectuala si sunt folosite cu respectarea tuturor dispozitiilor legale aplicabile.

8. INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

  • Colectarea si utilizarea datelor dvs. cu caracter personal se face in conformitate cu legislatia aplicabila, fiind reglementate de Politica de confidentialitate, care este furnizata ca si document separat si este disponibila pe Platforma, pe pagina principala (Home page) la sectiunea dedicata acesteia.

9. UTILIZAREA COMUNICARII LA DISTANTA SI FRAUDA

  • Pentru o buna functionare, Platforma presupune comunicarea cu Utilizatorii care se inscriu la Proiect, in legatura cu Proiectul Harta pentru Drum in Viata, calendarul de interactiune, programarile online la sesiuni, videocall-uri, teste, anulare / reprogramare sesiuni, retrageri, si multe altele. Pentru a fi eficienta, aceasta comunicare utilizeaza cateva tehnici de comunicare la distanta: Posta electronica (e-mail), Telefon cu interventie umana, SMS pe telefon mobil. Prin utilizarea Serviciilor si Platformei, toti Utilizatorii sunt de acord sa utilizeze si sa primeasca mesaje pe canalele de comunicare mai sus mentionate, atat timp cat acestea faciliteaza utilizarea serviciilor si imbunatatesc experienta.
  • Utilizatorul se obliga sa raporteze orice nefunctionalitate in maxim 24 ore de la constatarea ei, prin e-mail la office@asociatiasocialincubator.org, fie prin intermediul paginii de contact, folosind datele din sectiunea Contact.
  • Raspunderea privind inregistrarea corecta a datelor personale si cele legate de sesiunile online intre Utilizatori revine in intregime acestora, ATSI neoferind nici o garantie, expresa sau implicita, privitor la corectitudinea si acuratetea unor astfel de informatii.
  • Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.
  • ATSI declina orice responsabilitate, in situatia in care Utilizatorul este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al ATSI sau reprezinta interesele ATSI.
  • Utilizatorul va informa ATSI asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact existente in cadrul Politicii de confidentialitate sau a datelor de contact existente pe site-ul Platformei.
  • ATSI nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru retragerea acestei adrese de e-mail, prin transmiterea unei solicitari scrise folosind datele de contact existente in cadrul Politicii de confidentialitate sau a datelor de contact existente pe site.
  • Comunicarile realizate de ATSI prin mijloace electronice de comunicare la distanta mai sus enuntate, contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea.
  • Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a ATSI sau a Platformei sau Continutului Platformei, ATSI rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) realizat acest(e) scop(uri):
  • accesarea datelor de orice tip ale altui Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
  • alterarea sau modificarea continutului Platformei sau a oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre ATSI catre Utilizator;
  • afectarea performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza Platforma;
  • accesarea sau divulgarea oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, a continutului expediat prin orice mijloc de catre ATSI catre Utilizator atunci cand acesta din urma nu este destinatarul legitim al continutului.

10. DESPAGUBIRI

  • Utilizatorul este de acord sa despagubeaza si sa nu tina respunzatori ATSI, impreuna cu angajatii, managementul si fondatorii sai, in legatura cu orice pretentie sau solicitare (onorarii avocati, cheltuieli de judecata, etc.) venita din partea unei terte parti, rezultata din sau in legatura cu utilizarea de catre Utilizator a Platformei, incalcarea de catre Utilizator a Conditiilor de Utilizare, sau incalcarea oricaror drepturi de proprietate intelectuala efectuata de catre Utilizator. ATSI isi rezerva dreptul, de a-si asigura apararea si controlul exclusiv asupra oricarei chestiuni care altfel ar constitui obiectul despagubirii din partea Utilizatorului.

11. GARANTII, LIMITAREA RASPUNDERII

  • ATSI, precum si oricare dintre angajatii, managementul, fondatorii si / sau colaboratorii sai nu pot putea fi tinuti raspunzatori in niciun mod pentru niciun prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestei Platforme sau avand orice legatura cu continutul acestei Platforme.
  • ATSI nu garanteaza si nu declara faptul ca Platforma si/sau Continutul sunt exacte, complete, lipsite de erori sau fiabile sau ca utilizarea Platformei si/sau a Continutului nu va incalca drepturile unor terti. ATSI nu garanteaza si nu declara faptul ca aspectele functionale ale Platformei si/sau ale Continutului vor fi lipsite de erori sau ca serverele care il pun la dispozitie nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
  • Utilizarea Platformei si/sau a Continutului este pe riscul Utilizatorului si toate elementele de pe Platforma va sunt puse la dispozitie „CA ATARE” SI „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”, FARA NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA.
  • ATSI nu garanteaza Utilizatorului accesul la site si Platforma sau la functionalitatile acestora si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut din sectiunile Platformei sau de pe paginile retelelor de socializare ale ATSI in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al ATSI.
  • ATSI nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din sectiunile Platformei, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.
  • ATSI este exonerata de orice vina in cazul utilizarii Platformei si/sau al continutului transmis catre Utilizator, prin orice mijloc electronic prin intermediul Platformei, e-mail-ului sau al unui angajat sau colaborator al ATSI, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatorului si/sau oricarui tert.
  • ATSI nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
  • Platforma este potrivit cerintelor Utilizatorului;
  • serviciile din cadrul Platformei, cum ar fi formularul de inregistrare, va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel, inclusiv erori de sistem care nu sunt produse de catre ATSI si nu sunt si nici nu pot fi, controlate de catre Asociatie;
   • Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la bannere de reclama a partenerilor nostri), utilizate pentru prezentarea evenimentelor organizate de ATSI, afisate pe Platforma si / sau pe pagina de Facebook a ATSI, au caracter exclusiv de promovare a evenimentelor organizate si de ATSI sau a eventualelor servicii ale tertilor parteneri ai acesteia.

12. LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

  • Conditiile de Utilizare, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de Conditiile de Utilizare vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de Conditiile de Utilizare. Orice disputa in legatura cu Conditiile de Utilizare va fi deferita autoritatilor competente din Romania.

13. LITIGII

  • Prin folosirea, vizualizarea sau achizitionarea serviciilor de pe Platforma, Utilizatorul a luat la cunostinta faptul ca legile romane vor guverna Conditiile de Utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si ATSI sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ATSI si Utilizatorii Platformei, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul ATSI, in conformitate cu legile romane in vigoare.

14. INDEPENDENTA

  • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  • Odata cu inregistrarea contului pe Platforma, Utilizatorul accepta fara obiectiuni Conditiile de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Retragerea din contract este reglementata in Politica de Inregistrare. Prin utilizarea serviciilor Platformei Utilizatorul este de acord cu aceste Conditii de Utilizare si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din inregistrarea la Proiect prin intermediul Platformei.

15. MODIFICARI

  • Prezentele Conditii de Utilizare pot varia periodic, iar utilizarea de catre Utilizator a Platformei se supune conditiilor actuale la data la care acceseaza Platforma si Continutul acestuia. Va rugam sa verificati aceste Conditii de Utilizare in mod regulat pentru a va asigura familiarizarea cu acestea.
  • ATSI isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Platformei / structurii acestuia, precum si orice continut fara notificarea prealabila a Utilizatorului.
  • In limita prevederilor Termeni si Conditii, ATSI nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Platforma din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Platformei.
  • ATSI isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Platformei, cu respectarea legislatiei in vigoare.

16. CONTACT