Proiectul "Bun În Carieră"

Ce e bun la început de carieră? Autocunoașterea, îndrumarea, mentorii și curajul. Dacă simți că-ți lipsesc, suntem aici pentru tine. Bun în carieră te îndrumă cu mentorat, consiliere și teste vocaționale care te ajută să-ți găsești din timp o carieră potrivită.

logo al Asociatiei The Social Incubator; afla mai multe despre initiatorul proiectului

Despre Asociația The Social Incubator

Un grup de profesioniști care împărtășesc aceeași viziune privind responsabilitatea socială au înființat, în urmă cu 5 ani, organizația The Social Incubator cu scopul de a crește șansele de integrare socială și profesională a tinerilor defavorizați.

Psihologi, consilieri vocaționali, traineri, alături de ambasadori, mentori și voluntari oferă sprijin tinerilor în călătoria lor spre autocunoaștere și găsirea vocației.

Misiunea

Identificarea și implementarea unor soluții sociale inovative pentru tinerii defavorizați din România, prin metode personalizate și abordări 1-1.

Viziune

Realizarea unei schimbări pozitive și sustenabile în viața tinerilor defavorizați din România.

Valori

Integritate, Profesionalism, Dezvoltare, Demnitate, Dedicare

Sponsorul

RO SMART în Țara lui Andrei este o competiție națională dedicată proiectelor inovatoare care prin tehnologie și digitalizare rezolvă probleme din comunități, îmbunătățesc calitatea vieții cetățenilor, eficientizează consumul de resurse și accesul la serviciile publice, sau reduc cheltuielile publice.
Țara lui Andrei este platformă de responsabilitate socială a OMV Petrom și comunitatea celor care vor o țară mai bună în fiecare zi.

logo al Programului Tara lui Andrei (motto: o tara mai buna in fiecare zi); afla mai multe despre programul de finantare
Logo al finantatorului programului, OMV Petrom