Asistent Manager

Un asistent manager are nevoie de abilități de lider, trebuie să știe să comunice și să fie extrem de bine organizat. Mai mult decât atât, are nevoie de cunoștințe de informatică, contabilitate, instrumente financiare, management și marketing.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative
  • Resurse umane în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială

Cursuri de calificare

  • Curs de Asistent Manager acreditat
Assistent manager - Diana Bartha

Mentor - Diana Bartha

Salut! Sunt Diana Bartha, locuiesc în Cluj Napoca și lucrez ca și Administration Officer la o companie IT. Am terminat facultatea Dimitrie Cantemir – profil Geografie-Istorie și am absolvit cursul Cambridge pentru specializare în limba Engleză.

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »