Patiser / cofetar

Să înveți să prepari cele mai savuroase dulciuri din lume este o bucurie atât pentru tine, cât și pentru cei ce te cunosc. Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Studii sau cursuri ajutătoare

Liceu / Școală Postliceală

  • Domeniul Turism și Alimentație, Calificarea Cofetar-Patiser, Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iași
  • Școala profesională, Calificarea Cofetar-Patiser, Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism “Dumitru Moțoc” Galați
  • Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret“ din Ploiești, Calificarea Cofetar-Patiser

Cursuri de calificare

  • Curs Cofetar – Patiser oferit de BestCor Training Center
  • Cofetar – Patiser Afacov Calificări Profesionale
  • Curs Cofetar – Patiser – Școala Comercială și de Servicii
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »