Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție. Este o meserie cu multe responsabilități care trebuie făcută în orice condiții.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”
  • Facultatea de Științe Juridice și Administrative, pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență „Drept” , specializarea „Drept”
  • Școala Militară de Sobofițeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica, Drăgășani
  • Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – Specializarea Tehnică de Comunicaţii
  • Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș”, Fălticeni
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »