Sportiv de Performanță

De obicei, pasiunea pentru sport pornește din copilărie. Așa că dacă ai știut dintotdeauna că vrei să faci asta, transformă pasiunea într-o meserie. Pe lângă faptul că vei trăi o viață sănătoasă, în mișcare, vei avea o carieră cu multe mulțumiri, cu muncă în echipă, dar și cu eforturi pentru performanță.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Sport și performanță motrică în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Spiru Haret București
  • Master “Performanță în sport” din cadrul Universității din Pitești
  • Sport şi performanţă motrică din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București

Cursuri de calificare

  • Cursuri specifice sportului de performanță ales
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »