Polițist

Cel mai important, în meseria de polițist trebuie să primeze datoria față de țară și cetățenii ei, prin asigurarea protecției acestora.

Chiar dacă este o carieră cu sacrificii și riscuri, să fii polițist îți rezervă și beneficii: un loc de muncă stabil, salariu bun, autoritatea generată de uniformă

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” unde sunt cele două facultăți: Facultatea de Poliție și Facultatea de Poliție de Frontieră
  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina
  • Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »