Pilot de Avion

Pe scurt, un pilot de avion este o persoană calificată, ce conduce în mod efectiv o aeronavă. Dacă vrei să devii pilot, trebuie să treci o serie de teste importante: cunoștințe avansate de matematică și fizică, condiție fizică și psihică bună, cunoștință avansată de limbă engleză și multe altele.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Curs PPL(A) in cadul Scolii Superioare de Aviatie

Cursuri de calificare

  • Licenta de pilot privat, PPL (A) oferita de Fly Level
  • Licenta de pilot pe avion ultrausor, ULM oferita de Rent Jets
  • Licenta de pilot comercial – Comercial Pilot Licence (CPL) oferita de Rent Jets
  • Zbor instrumental – Instrumental Rating (IR) oferit de Rent Jets
  • Scoala pentru Pilot de linie ATPL oferita de Rent Jets
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »