Organizator Evenimente

Ca organizator de evenimente trebuie să faci lucrurile să se întâmple. Pentru această meserie este nevoie să fii extrem de organizat, dar și să-i organizezi pe cei cu care lucrezi. Mai mult, te voi ocupa atât de planificare, cât și de execuție împreună cu echipa ta.

Studii sau cursuri ajutătoare

Pentru a deveni organizator de evenimente nu ai nevoie neaparat de studii, ci de anumite aptitudini. Abilități de comunicare cu oamenii, cunoștințe tehnice pentru o desfățurare mai bună a evenimentelor și cunoștințe de limba engleză. Poate ajuta parcurgerea cursurilor și obținerea Licenței la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școalii Naționale de Studii Politice și Administrative. Sau cursuri precum Cursul de Planificarea şi organizarea evenimentelor oferit de Creative Business Management.

Organizator Evenimente - Daniel Santa

Mentor - Daniel Santa

Eu sunt Daniel Santa, proprietarul companiei de marketing și evenimente Comparty. Lucrez în media de la vârsta de 16 ani și am fost pe rând om de radio, de presă scrisă, ziarist sportiv, apoi am ales calea antreprenoriatului devenind la 21 de ani proprietar de radio și de agenție de publicitate.

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »