Meșteșugar

Dacă îți place să lucrezi cu mâinile și ești pasionat de obiecte tradiționale, ai profilul potrivit pentru un meșteșugar reușit. De la olărit, la prelucrarea lemnului sau crearea porturilor românești, meseria de meșteșugar se întinde în multe domenii de activitate. Ea aduce multe satisfacții și duce mai departe tradiții ce merită păstrate.

Studii sau cursuri ajutătoare

Cursuri de calificare

  • Ateliere cu meștesuguri românești oferite de Art&Hobby Studio
  • Ateliere de Meșteșuguri oferite de CreArt – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipilui București
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »