Medic

Medicina este una dintre cele mai vechi meserii din lume și una dintre cele mai importante meserii într-o societate. Cu extrem de multe responsabilități, cu mulți ani de studiu și muncă, în general un doctor știe încă din copilărie că vrea să aleagă această meserie. Pe lângă implicare, profesia de medic cere foarte multă implicare și grijă față de cei din jur. 

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București
  • Facultatea de Medicină din cadrul Universității Titu Maiorescu
  • Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu
  • Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »