Media - Jurnalist

Să fii jurnalist înseamnă, în primul rând, să fii curios, să îți placă să scrii și să cauți întotdeauna adevărul. Însă jurnaliștii pot fi de mai multe feluri: gazetari, fotografi, reporteri. Jurnaliștii sunt de obicei afiliați unei publicații, unei televiziuni, unui post de radio sau chiar și unei publicații online.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării- Universitatea București
  • Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării – Universitatea de Vest Timișoara, Specializarea: Jurnalism.

Cursuri de calificare

  • Curs Jurnalism și Comunicare Media – acreditat
Jurnalist - Ion Alexandru

Mentor - Ion Alexandru

Ion este un om care vrea să fie corect și toată viață lui a încercat să ajute oamenii care vor să fie ajutați.

Viața mea a fost mereu legată de sport, am făcut tenis, fotbal și patinaj când eram mic și de aproape 20 de ani sunt jurnalist sportiv.

Am lucrat la 3 televiziuni (B1TV, Național TV și cel mai mult 13 ani la PROTV) și acum coordonez echipa digitală de la Eurosport România. De asemenea sunt comentator de fotbal de vreo 18 ani și iubesc oamenii care respectă muncă.

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »