Instrumentist

Dacă ești pasionat de muzică și știi să cânți la un instrument, poti transforma asta într-o adevărată meserie. Fie că faci parte dintr-o trupă, că alegi să pleci pe o croazieră cu un grup muzical sau pur și simplu să cânți într-o orchestră, cariera de instrumentist îți poate aduce multe bucurii.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzică București

Cursuri de calificare

  • Curs de Instrumentist Muzicant
  • Cursuri specifice pentru instrumentul ales
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »