Hairstylist

Un hairstylist trebuie să fie serios, creativ și să aibă simț estetic în ceea ce privește părul. După ce urmează cursuri pentru partea tehnică, el poate lucra atât într-un salon, cât și pe cont propriu. Mai mult, un hairstylist trebuie să fie întotdeauna atent la noi tendințe și tunsori.

Studii sau cursuri ajutătoare

Cursuri de calificare

  • Curs Coafor Stilist (Hairstylist) oferit de Atelierele ILBAH, acreditat
  • Curs de Hairdtyling oferit de Dallesgo Cursuri Interactive After Work, acreditat
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »