Fizioterapeut

Fizioterapia este îmbinarea armonioasă între medicină și sport. Dacă ești pasionat de ambele și îți place să ajuți oamenii, fizioterapia este o meserie în care ai putea profesa.

Prin tehnici speciale, exerciții și cunoștințe în domeniu, vei fi alături de cei care au nevoie de recuperare și îi vei ajuta să-și revină fizic.

Nu există o facultate cu specializarea de fizioterapeut, însă se pot face următoarele facultăți, urmate apoi de cursuri/specializări:

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS București
  • Facultatea de BalneofizioKinetoterapie şi Recuperare Medicală din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș
  • Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare- Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”

Cursuri de calificare

  • Cursuri tehnicieni maseuri
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »