Electrician

Pregătit pentru domeniul instalațiilor și utilajelor electrice, un electrician construiește, instalează, întreține, modifică și repară instalațiile electrice din interiorul și exteriorul clădirilor.

Studii sau cursuri ajutătoare

Educație

  • Specializare Electrician aparate și Echipamente Electrice și Energetice din cadrul Colegiului Tehnic “Remus Radulet” Brașov
  • Specializare Electrician Constructor din cadrul Liceului Tehnologic “Ferdinand I” Rm. Vâlcea
  • Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Secțiile: Inginerie Electrică , Inginerie Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Transilvania Brașov
  • Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica București
  • Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca

Cursuri de calificare

  • Curs de Electrician în Instalații Energetice oferit de Fundația pentru formare profesională și învățământ preuniversitar Viitor
  • Maestru Electrician în Construcții oferit de Fundația pentru formare profesională și învățământ preuniversitar Viitor
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »