Economist

Să fii economist înseamnă să ai competența de a verifica și aprecia modul de organizare și conducere a activității economice a unei companii. Cu alte cuvinte, trebuie să-ți placă matematica, să ai intuiție și să lucrezi cu foarte multă atenție.

Studii sau cursuri ajutătoare

Liceu / Școaă Postliceală

  • Specializare Economic, Colegiul Economic “V.Madgearu”
  • Specializare Economic, Școala Superioară Comercială “Nicolae Kretzulescu”
  • Specializare Economic, Colegiul Economic “Viilor”
  • Specializare Economic, Colegiul Tehnologic “Viaceslav Harnaj”
  • Școala Postliceală Economică din cadrul Școlii Postliceale Atlas
  • Asistentul de Gestiune din cadrul Cronos Școala Postliceală

Facultate

  • Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din București
  • Specializarea Inginerie Economică Industrială din cadrul Facultății de Inginereie Industrială și Robotică, Universitatea Politehnică din București
  • Inginerie Economică Industrială din cadrul Universității Transilvania din Brașov
  • Ingineria Economică Industrială din cadrul Universității din Pitești
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »