DJ

Meseria de DJ se naște de obicei din pasiunea pentru muzică. În primul rând, el trebuie să aibă cultură muzicală, cunoștințe tehnice și să pregătească un program muzical potrivit evenimentului la care participă. Un DJ bun știe să citească publicul și să-l țină mereu într-o dispoziție bună.

Studii sau cursuri ajutătoare

Cursuri de calificare

  • Curs DJ oferit de DJ High Way – acreditat
DJ - Miss I - Ioana Parlog

Mentor

Numele meu este Ioana Parlog și din pasiune pentru muzică am deschis un  magazin de viniluri care a împlinit 7 ani pe 18 martie, Misbits, iar în restul timpului sunt dj – de aproape 15 ani.
Sunt o fire curioasă, îmi place să încerc lucruri noi, sunt spontană dar în  același timp calculată, îmi place să observ, sunt onestă, și entuziastă.  Îmi place  foarte mult  să  ajut oamenii, de aceea am acceptat această provocare de la  Asociația The Social Incubator, în speranța că și eu voi învăța, așa că sunt foarte nerăbdătoare să vorbim!

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »