Designer Vestimentar

Un designer vestimentar înseamnă mai mult decât un croitor. El este un specialist in domeniul modei, persoana de la care pleacă ideea unui articol vestimentar, conceptul și inovația. Un designer vestimentar e pasionat de desen, e creativ, are viziune și e mereu cu un pas înaintea tuturor când vine vorba de modă.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Modă – Design vestimentar din cadrul Universitatii Naționale de Arte din București
  • Modă – design vestimentar din cadrul Facultatii de Arte Decorative şi Design/Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca
  • Modă – design vestimentar din cadrul Facultatii de Design/Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad

Cursuri de calificare

  • Curs de Design Vestimentar- Institutul de moda- acreditat
  • Curs de Design Vestimentar- Atelierele ILBAH
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »