Designer Grafic

Pe scurt, un designer grafic oferă soluții vizuale pentru clienți. Poate fi vorba de o platformă online, de o carte de ilustrații sau pur și simplu de o identitate vizuală. Pentru o astfel de meserie e nevoie de creativitate, viziune, pasiune și cunoștințe tehnice.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Design grafic- comunicare vizuala în cadrul UT Arte, Facultatea de Arte si Design
  • Design la Facultatea de Arte Decorative şi Design/Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca
  • Design la Facultatea de Arte/Universitatea din Oradea

Cursuri de calificare

  • The Complete Graphic Design Theory – pe udemy.com/, lynda.com/ sau skillshare.com
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »