Design de Interior

Designul de interior este modul creativ în care este compartimentat, utilat și decorat un spațiu interior. Deci un designer de interior reușește să găsească întotdeauna o armonie în felul în care alege să așeze lucrurile într-un spațiu: o casă de locuit, un spațiu de lucru sau un restaurant. El trebuie să găsească echilibrul între util, plăcut și confortabil.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Facultatea de Arhitectură de Interior- Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu

Cursuri

  • Cursul de specializare design interior  organizat de Atelierele ILBAH- acreditat
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »