Coregraf

Meseria de coregraf pornește de la pasiunea pentru dans. Un coregraf creează dansuri și coregrafii pentru piese de teatru, spectacole sau emisiuni de televiziune. El trebuie să își inspire echipa, să le dea indicații și să-i ghideze pentru un dans cât mai bun.

Studii sau cursuri ajutătoare

Cursuri de calificare

  • Curs Acreditat Instructor de Dans oferit de Dance Sport Academy
Coregraf - Paul Dunca

Mentor - Paul Dunca

Paul Dunca – un activist al corpului – s-a născut în Bucureşti unde continuă să trăiască şi să muncească. După ce a absolvit Universitatea Naţională de Teatru şi Film « I.L.Caragiale » (secţia Coregrafie) şi masterul de Scriere Dramatică în cadrul U.N.A.T.C., a vrut să încerce totul.

Acesta este şi motivul pentru care munca sa are un caracter eclectic și include o expresie cât mai diversă : de la colaborări cu diferiți regizori de teatru la propriile lucrări coregrafice, de la chelnerie la găzduirea unei emisiuni pe MTV, de la artă comunitară şi go-go la reprezentarea României ca performer la Bienala de Artă de la Veneția, de la articole în reviste glossy şi roluri in filme locale la spectacole prezentate la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti și pe scene precumJudson Church, New York sau HAU2, Berlin.

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »