Bucătar

Ca să devii bucătar e nevoie de multă pasiune. Pe lângă detaliile tehnice pe care trebuie să le cunoști, o altă condiție pentru a deveni bucătar este să ai inspirație artistică, să ai curajul să experimentezi, să combini ingrediente și să fii mereu inventiv.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Calificarea profesională Bucătar în domeniul de bază Turism și Alimentație în cadrul Școlii Profesionale Speciale nr. 3, București

Cursuri de calificare

  • Curs de Bucătar oferit de HS Horeca Culinary School
  • Curs de Calificare Bucătar oferit de Logics Centru de Pregatire Profesională – acreditat
  • Curs Bucătar oferit de BestCor Training Center
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »