Artizan Handmade

Unele pasiuni pot deveni meserii, iar pasiunea pentru handmade este una dintre ele. Dacă îți place să creezi lucruri cu propriile tale mâini, poți trăi din asta. Fie că e vorba de bijuterii, produse cosmetice sau obiecte de decor, handemade-ul este o meserie plăcută, ce implică muncă, îndemânare și creativitate. 

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației- Universitatea din București
  • Universitatea Titu Maiorescu București
  • Universitatea Babeș-Bolyai Cluj
  • Universitatea Transilvania din Brașov
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »