Antreprenoriat

Să fii antreprenor înseamnă să ai o idee de afaceri, să reușești să o transformi în realitate și să o menții într-un proiect de succes. Dar să ai propria afacere și să fii antreprenor, se învață, așa că dacă ai o idee, fă-ți curaj. 

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor- Universitatea Politehnica din București
  • Facultatea de Business și Turism a Academiei de Studii Economice
  • Facultatea de Business- Universitatea Babes Bolyai Cluj

Cursuri

  • Curs Marketingul Afacerilor
  • Curs Management
  • Curs Leadership şi Comunicare Managerială
  • Curs Advertising – Publicitate şi Promovare
  • Curs Managementul Riscului in Afaceri
  • Curs Managementul Resurselor Umane
Antreprenor - Liviana Tane

Mentor - Liviana Tane

Liviana Tane este fondator The Writing School, susține cursuri de Storytelling și Content Marketing. Cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și comunicare, a fost pe rând, editor, producător, redactor-șef, coordonator editorial și trainer. A inițiat și condus proiecte speciale și campanii de comunicare la televiziuni importante din România (Realitatea TV, Digi 24) și este unul dintre puținii jurnaliști români care au urmat stagii de pregătire profesională la CNN.

Antreprenor - Simona Hancu

Mentor - Simona Hâncu

Simona Hâncu este pasionată de psihologia consumatorului și antropologie, în urmă cu 19 ani a făcut trecerea de la psihologie la marketing, dezvoltând portofolii de branduri internaționale și locale din diferite industrii.
În urmă cu 4 ani a înființat Pattern, agenție de digital design și a ales calea antreprenoriatului.

Antreprenor - Laurentiu Clinci

Mentor - Laurențiu Clenci

Sunt un tânăr antreprenor cu visul de a schimba lumea, pas cu pas. Cu o gândire mare, dar pregătit de acțiuni mici și disciplină. Iubesc să creez produse noi și medii de creștere accelerată pentru mine și echipa mea.
 
Totul începe cu un vis. Al tău care e?
Normal

Publicat de Liviana Tane

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »