Antrenor

Un antrenor este o persoană calificată care se ocupă de antrenarea sportivilor. Mai mult decât atât, ei îi îndrumă, îi inspiră și îi susține indiferent de rezultate. Este o meserie frumoasă ce implică multă muncă de echipă.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport 
  • Facultatea de Educație Fizică și Sport din Iași
  • Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca
  • Facultatea de Educație Fizică și Sporturi montane din cadrul Universității Transilvania din Brașov
Antrenor Krav Maga - Ada Rosetti

Mentor - Ada Roseti

Sunt Ada Roseti și sunt profesor. Și instructor de arte marțiale. Și jurnalist. Și comunicator al științei. Și încă o serie de alte lucruri pe care le-am făcut până acum, într-o carieră de peste 25 de ani.

Am absolvit cursurile Facutății de chimie a Universității din București, am un Master în Chimie Anorganică (de pe vremea când se numea „Studii aprofundate”), am lucrat în mass media de dinainte de a termina facultatea, am făcut muncă de agenție de știri, de radio și de televiziune.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »