Agent Turism

Turismul este un domeniu interesant și provocator. Ca agent de turism va trebui în primul rând să traduci cererile clienților în idei de călătorii potrivite lor. Tot tu trebuie să faci legătura dintre clienți și furnizorii de servicii turistice. Mai mult, e nevoie să cunoști ofertele, pachetele promoționale din piață, dar și să te ocupi de rezervări, facturi și contracte. Aceasta meserie presupune uneori și călătorii.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate

  • Economia Comertului, Turismului si Serviciilor din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir”
  • Economia Comertului, Turismului si Serviciilor IFR din cadrul Universitatii din Pitesti
  • Facultatea de Economia Turismului Intern si International din cadrul Universitatii Romano-Americana

Cursuri

  • Curs de agent de turism/ghid oferit de Formare Profesionala Turism
  • Cursul Agent de Turism oferit de Centrul de Formare ANAT
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »