Povestea mentorului tău poate fi primul pas în cariera ta

Bunincariera.ro îți pune la dispoziție ședințe gratuite cu mentorul potrivit pentru tine

www.bunincariera.ro îți pune la dispoziție ședințe gratuite cu mentorul potrivit pentru tine

Descrierea unui job reprezintă prea puțin pentru a înțelege o meserie în totalitate. De cele mai multe ori, aceasta ascunde în spate atât momente ușoare, cât și momente mai puțin ușoare, emoții și stări greu de observat din exterior. Privind în mod obiectiv, foarte mulți tineri își pot forma o idee eronată despre o meserie, necunoscând toate detaliile din spatele ei, crezând astfel că aceasta li se potrivește în totalitate.

Ai îndoieli din cauza faptului că nu cunoști foarte multe detalii despre o meserie cu care simți că te identifici? Nu ai stat niciodată de vorbă cu un practicant al meseriei dorite de tine pentru a te putea introduce câteva clipe în acea poveste? 

Platforma Bun în Carieră îți pune la dispoziție ședințele de mentorat alături de un expert în domeniul potrivit ție, care poate reprezenta un start bun în cariera ta. Împărtășirea experiențelor acestuia te poate face să realizezi daca ești cu adevărat potrivit pentru meseria cu care ai simțit că rezonezi.

 

Mentorii vor împărtăși din experiențele personale, din dorința de a fi o sursă de inspirație pentru tine și de a îți face mai ușor momentul alegerii unei meserii.

ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!

 

TE AŞTEPTĂM ONLINE PE WWW.BUNINCARIERĂ.RO