Cauți un ghid care să te îndrume profesional?

Bunincariera.ro îți oferă ședințe gratuite de consiliere profesională

Emoțiile primului interviu reprezintă pentru mulți dintre tineri un prag care îi oprește să facă primul pas în carieră. Mulți tineri se confruntă din ce în ce mai des cu lipsa încrederii de sine și credința că nu sunt potriviți pentru nicio meserie. Astfel, au tendința de a se teme de prima întâlnire cu angajatorul.

Toate acestea, însoțite de lipsa de experiență într-un domeniu, duc la ezitarea tinerilor de a începe o carieră, crezând că nu știu să își aleagă meseria potrivită, fie că aceasta nu există.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta primul interviu la jobul mult visat?

Dacă această imagine este presărată cu emoții, te putem ajuta. Platforma Bun în Carieră îți pune la dispoziție ședințele de consiliere vocațională care te susțin să te pregătești pentru primul interviu și să îți traversezi emoțiile.

Cu ajutorul consilierilor vocaționali, platforma Bun în carieră ajută tinerii să identifice mai ușor domeniul la care sunt pricepuți și în care pot excela, să își diminueze emoțiile întâmpinate în primii pași în carieră, și să câștige încredere în propriile forțe.

Totodată, consilierii vocaționali au rolul de a îi determina pe tineri să înțeleagă faptul că autocunoașterea, munca, dorința de a îți depăși propriile bariere și încrederea de sine sunt combinația ideală pentru a pune bazele unei cariere potrivite în care pot excela.

ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!

TE AŞTEPTĂM ONLINE PE WWW.BUNINCARIERĂ.RO