Tu știi care este vocația ta?

Bunincariera.ro te ajută să descoperi abilitățile tale prin parcurgerea testelor vocaționale

Alegerea meseriei potrivite reprezintă un moment semnificativ în rândul tinerilor. Însă,  nu știu la ce sunt buni. Sau ce le place cu adevărat să facă. Astfel, consideră că nu pot excela în anumite domenii. Iar fără susținere pot stagna sau pot lua o decizie incorectă.

Îți dorești să te cunoști mai bine? Să descoperi care este meseria potrivită pentru tine?

Creează-ți un cont pe bunincariera.ro și fă primul pas în procesul de autocunoaștere, completând testele vocaționale. Înainte de a merge la interviuri, treci printr-un interviu cu tine însuți.

Bun în Carieră îți pune la dispoziție în prima parte TESTUL INTELIGENȚELOR MULTIPLE. Chiar dacă am fost învățați să asociem inteligența cu testul IQ, ea e mai mult decât atât. Nu poate fi măsurată și diferă de la persoană la persoană. 

Psihologul Howard Earl Gardner a împărțit inteligența în 7 categorii. Iar acest test te poate ajuta să descoperi care este cea în care te încadrezi tu. Astfel, te ajută să identifici caracteristicile inteligenței tale. Și îți recomandă meseriile potrivite în funcție de personalitatea ta.

Al doilea test este  CHESTIONARUL VALORILOR – D. SUPER. Acesta îți va arăta că te-ai înșelat în momentele în care te-ai subestimat. În realitate, ai valori profesionale chiar și fără să ai experiență profesională. Acestea au luat naștere cu ajutorul calităților tale, dar și datorită modului în care acționezi în anumite situații.

Testele au fost create pentru  de a-ți oferi un stâlp de susținere în drumul tău spre cariera potrivită. Sunt ușor și rapid de completat, nici nu se compară cu testele de la școală. În plus, sunt un instrument gratis pe care îl poți folosi în această aventură.

Descoperă-ți abilitățile prin parcurgerea testelor vocaționale. ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!

P.S. Dacă te întrebi ce sunt acelea abilități, îți spunem noi. Conform Wikipedia prin abilitate (deprindere, îndemânare, pricepere) se înțelege un set de deprinderi conceptuale, teoretice și practice rezultate în urma unui proces de învățare, al cărui scop final este efectuarea unui proces în urma căruia se așteaptă realizarea și finalizarea unui anumit rezultat dorit. Pe scurt, abilitatea sau capabilitatea cuiva reprezintă totalul cunoștințelor sale de orice natură.