Ești la început de drum profesional și nu știi la ce ești bun?

Bunincariera.ro te sprijină prin teste vocaționale, mentorat și consiliere profesională

Bunincariera.ro te sprijină prin teste vocaționale, mentorat și consiliere vocațională alături de specialiști care au diverse joburi.

Alegerea drumului spre cariera potrivită este prima decizie serioasă pe care tinerii o iau la început de drum în viaţă.  Însă, acest pas devine complicat  întrucât mulți dintre ei nu ştiu care le sunt punctele forte. Sau ce meserie li s-ar potrivi.

Fără îndrumarea celor apropiați sau a unor specialiști tinerii pot lua decizii care o să le îngreuneze parcursul profesional.

Ești la început de drum profesional și nu știi ce ți se potrivește?

Te ajutăm noi să afli prin teste vocaționale, consiliere profesională și mentorat
Fă-ți cont pe bunincariera.ro și pășește cu dreptul pe drumul tău profesional.

Din dorința de a veni în sprijinul tinerilor aflați la început de drum profesional, echipa THE SOCIAL INCUBATOR a dat startul proiectului Bun în Carieră.

Ce e bun la început de carieră?

Autocunoașterea, îndrumarea, mentorii și curajul. Dacă simți că-ți lipsesc, suntem aici pentru tine. bunîncarieră.ro te îndrumă prin mentorat, consiliere și teste vocaționale. Rețeta perfectă care te ajută să-ți găsești din timp o carieră potrivită.

Platforma online  oferă acces gratuit la o serie de instrumente relevante. Teste vocaționale, o bibliotecă video virtuală cu descrierea a 52 de meserii și posibilitatea de a face programari online cu specialisții noștrii. Testimonialele video sunt realizate de profesioniști din diferite domenii de interes.

După ce parcurgi testele vocaţionale şi descoperi ce meserie îți este potrivită, îţi poţi programa sesiuni de consiliere și mentorat. Misiunea specialistilor Bun în Carieră este de a te susține în drumul spre cariera potrivită.

Acești pași sunt parte dintr-un proces creat pentru a te ajuta să îți descoperi vocația și să alcătuiești un plan de acțiuni potrivit pentru tine.

ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!