Meseria potrivită poate fi descoperită în funcție de personalitatea ta

Bunincariera.ro îți pune la dispoziție teste vocaționale, ședințe de consiliere și mentorat pentru a descoperi la ce ești bun

www.bunincariera.ro îți pune la dispoziție teste vocaționale, ședințe de consiliere și mentorat pentru a descoperi la ce ești bun.

Alegerea unei cariere potrivite reprezintă o etapă cât se poate de importantă în viața tinerilor, care  necesită foarte multă gândire, atenție și, nu în ultimul rând, cunoaștere de sine. Meseria potrivită poate fi aleasă doar atunci când oamenii se cunosc pe ei însuși, când știu ce le place și cum și-ai dori să fie peste ani.

Alegerea unei meserii nepotrivite poate crea în timp diferite probleme, precum neregăsirea propriei persoane, o stare de inconfort la locul de muncă sau poate chiar frustrare.

Iți este teamă să nu faci o alegere greșită în ceea ce privește cariera? Consideri că nu ești încă sigur de domeniul în care îți dorești să profesezi? Ai momente în care simți că nu te cunoști atât de bine pe cât ți-ai fi dorit?

Platforma Bun în Carieră îți pune la dispoziție teste vocaționale, ședințe de consiliere și mentorat din dorința de a te ajuta să te cunoști mai bine, să descoperi ce îți place cu adevărat să faci și să simți care este meseria potrivită pentru tine. 

Specialiștii Bun în Carieră vor realiza toate demersurile pentru a te putea ajuta să decizi ce este potrivit pentru tine și îți vor da încrederea de sine necesară pentru a face primul pas spre cariera ta.

ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!

TE AŞTEPTĂM ONLINE PE WWW.BUNINCARIERĂ.RO