Tu știi care este vocația ta?

Bunincariera.ro te ajută să descoperi abilitățile tale prin parcurgerea testelor vocaționale

De multe ori, alegerea meseriei potrivite reprezintă un moment dificil în rândul tinerilor, pentru că nu se cunosc pe ei înșiși, nu știu la ce sunt buni și ce le place cu adevărat să facă. Tocmai din acest motiv aceștia au tendința de a considera că nu pot excela în niciun domeniu, iar fără susținere pot sta pe loc sau pot lua o decizie incorectă.

Îți dorești să te cunoști mai bine și să descoperi care este meseria potrivită pentru tine?

Creează-ți un cont pe www.bunincariera.ro și fă primul pas în procesul de autocunoaștere, parcurgând testele vocaționale. Înainte de a merge la interviuri, treci printr-un interviu cu tine însuți și descoperă care este direcția în care trebuie să te îndrepți.

Platforma noastră Bun în Carieră îți pune la dispoziție în prima parte TESTUL INTELIGENȚELOR MULTIPLE care te ajută să identifici caracteristicile inteligenței tale, iar în cele din urmă, îți recomandă meseriile potrivite în funcție de personalitatea ta. Psihologul Howard Earl Gardne a împărțit inteligența în 7 categorii, iar acest test te poate ajuta să descoperi care este cea în care te încadrezi tu. 

Cea de-a doua parte a platformei oferă CHESTIONARUL VALORILOR – D. SUPER. Acesta îți va arăta că te-ai înșelat în momentele în care te-ai subestimat și că, în realitate, ai valori profesionale chiar și fără să ai experiență profesională. Acestea au luat naștere cu ajutorul calităților tale, dar și datorită modului în care acționezi în anumite situații.

 

Testele au fost create din dorința de a îți oferi un stâlp de susținere în drumul tău spre cariera potrivită.

ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!

 

TE AŞTEPTĂM ONLINE PE WWW.BUNINCARIERĂ.RO