Implică-te

Fii
Consilier
Vocațional

Mai ții minte emoțiile primului interviu? Ele pot fi infinit mai mari când crezi că nu ești bun în nicio meserie. Implicarea ta înseamnă, pentru tinerii din medii vulnerabile, mai puțin timp pierdut în căutări și locuri de muncă nepotrivite.

consiliere vocationala sau in cariera; doua femei asezate langa o masa cu un laptop, discuta despre rezultatele testului vocational
laptop cu imaginea unei femei in videoconferinta; reprezentare a unei sesiuni de mentorat online (prin videoconferinta)

Mentorat Online

O descriere de job e prea puțin pentru a înțelege o meserie. Însă povestea ta profesională poate fi un start bun pentru tinerii la început de carieră. Numai tu știi de cât timp, de câte greșeli sau de câte reușite ai avut nevoie pentru a deveni profesionist în cariera ta. Devino mentor pentru tinerii din medii vulnerabile și inspiră-i să aleargă ce le place.

Donează

O lume în care locurile de muncă sunt și împlinire, nu numai obligație, este o lume mai bună. Avem nevoie de tine să transformăm societatea în care trăim. Prin intermediul contribuției tale, tinerii din medii vulnerabile vor avea un început de carieră mai ușor.

femeie in echipament de lucru (salopeta, casca, ochelari de protectie) intr-o uzina/fabrica; chemare la implicarea voluntarilor, mentorilor, consilierilor vocationali