Responsabilitatea – calitate înnăscută sau atitudine dobândită?

Bunincariera.ro îți pune la dispoziție teste vocaționale, ședințe de mentorat și consiliere profesională pentru a te ajuta să capeți atitudinea necesară la început de carieră

Responsabilitatea reprezintă trăsătura persoanelor capabile de a acționa în anumite momente sau situații limită fără supravegherea sau îndrumarea altcuiva. Presupune conștientizarea a  tot ceea ce implică acțiunea respectivă, dar și posibilele consecințe ale acesteia. Astfel, responsabilitatea este un factor important în evoluția în carieră și se dobândește în timp, prin experiență.

Te-ai gândit vreodată ce înseamnă responsabilitatea pentru tine?

Platforma Bun în Carieră îți pune la dispoziție teste vocaționale, ședințe de consiliere și mentorat  pentru a te ajuta să te descoperi, să înțelegi tot ceea ce implică începutul unei cariere, dar și faptul că unele aptitudini se șlefuiesc în timp, alături de experiență.

Specialiștii Bun în Carieră sunt alături de tine pentru a te susține să capeți încredere în propriile forțe și să înțelegi că ești mai bun pe zi ce trece.ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ!

TE AŞTEPTĂM ONLINE PE WWW.BUNINCARIERĂ.RO

Sursa foto: Jeremy Bishop