Specialist Comunicare

Un specialist în comunicare este responsabil de imaginea companiilor pentru care lucrează. El trebuie să mențină o imagine bună a companiei prin campanii și proiecte cu parteneri media. Un bun specialist în comunicare știe să gestioneze situațiile de criză, știu să-și gestioneze bine timpul și cunosc psihologia socială.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Comunicare și relații publice din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport
  • Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative

Cursuri de calificare

  • Curs PR – Relații Publice și Comunicare oferit de Atelierele ILBAH
  • Curs Comunicare și Relații Publice oferite de Business Education School
Specialist comunicare (Auditor, Mk _ PR) - Roxana Hurducas

Mentor - Roxana Hurducaș

Salut! Numele meu este Roxana Hurducaș. Sunt auditor și consultant marcomm, după ce mai bine de 10 ani am fost director de marketing și comunicare al FAN Courier, liderul pieței locale de curierat.

Specialist Comunicare (Trainer in Beauty) - Mihaela Buche

Mentor - Mihaela Buche

Bună. Sunt Mihaela Buche și activez în domeniul de beauty din 2009. Îmi timpul liber îmi place să citesc, să machiez și să mă uit la seriale! Am urmat o serie de cursuri cum ar fi: HR, comunicare, make-up, cosmetică și formator, s.a.

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »