Ofițer de Armată

Dacă alegi să fii ofițer, alegi mai mult decât o meserie. O carieră militară este un stil de viață. E nevoie de un spirit riguros, temperament dinamic și foarte mult sacrificiu. Profesia militară nu înseamnă doar manevre militare, exerciții și antrenamente. Să fii ofițer înseamnă să lucrezi în serviciul națiunii, de aceea profesia militară este una de vocație.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”(Sibiu)
  • Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”(Brașov)
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân”(Constanța)
  • Academia Tehnică Militară
  • Universitatea Națională de Apărare

Cursuri de calificare

  • Curs de Formare a Cadrelor Militare pe Filiera Indirecta oferit de Școala de aplicație pentru logistică “General Constantin Zaharia”
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »