Designer Floral

Designerul floral este mai mult decât un vânzător într-o florărie care aranjează un buchet de flori. Rolul lui este de a pune florile într-o nouă perspectivă, de a le transforma într-un decor ce se îmbină armonios cu tot ce-l înconjoară. Pentru așa o meserie e nevoie de inspirație, talent și pasiune.

Studii sau cursuri ajutătoare

Cursuri de calificare

  • Curs Design Floral
  • Curs Decorator Floral
  • Curs de aranjamente florale și Ikebana acreditat de A.N.C.
Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »