Agent Vânzări

Un agent de vânzări știe întotdeauna ce să spună pentru a vinde un produs sau un serviciu.

De la primul contact cu clientul, până în momentul în care produsul a fost vândut, un agent de vânzări se asigură că totul este în regulă și că nevoile clientului sunt satisfacute.

El este obligat să dea toate informațiile necesare despre produs, dar și să facă tot posibilul pentru ca produsul să se vândă.

Studii sau cursuri ajutătoare

Facultate / Școală

  • Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași
  • Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București

Cursuri de calificare

  • Cursuri de Agent de Vânzări oferite de EUROCOR
  • Curs de Vânzări și Negociere oferit Extreme Training
Vanzari - Andra Ciolan

Mentor - Andra Ciolan Ghiran

Salutare! Numele meu este Andra Ciolan-Ghiran și fac parte din compania EXEC-EDU (o companie de training în top 10 din România) din septembrie 2017, iar în prezent ocup funcţia de Business Developer/Vânzări.

Normal

Publicat de Marian Albulescu

Si un citat scurt despre el sau despre acest video sau chiar o descriere succinta. Programatorul de sisteme lucrează în general la programele de bază care fac calculatorul să funcționeze, iar programatorul de aplicații scrie programele care dau posibilitatea utilizatorilor să le folosească.

Alte meserii

Asistent Medical

Asistent medical

Un asistent medical are trei mari responsabilități: promovarea sănătății, prevenirea bolilor și îngrijirea persoanelor bolnave de toate vârstele, în toate unitățile sanitare, așezările comunitare și în toate formele de asistență socială.

Citește mai multe »
Jandarm

Jandarm

Să fii jandarm implică în primul rând condiție fizică foarte bună, educație în cadrul armatei, stăpânire de sine, dar și viteză de reacție.

Citește mai multe »
Patiser

Patiser / cofetar

Ai nevoie de multă pasiune, dedicare si implicare pentru a deveni un cofetar bun. Mai mult, e nevoie să fii amabil, să satisfaci cerințele clienților și să vii mereu creativ și inventiv în bucătărie.

Citește mai multe »