Ești la început de drum profesional și nu știi la ce ești bun?

Bunincariera.ro te sprijină prin teste vocaționale, mentorat și consiliere profesională

Alegerea drumului spre cariera potrivită reprezentă un moment important și încărcat de responsabilitate pentru majoritatea tinerilor. Este prima decizie serioasă pe care o iau la început de drum în viaţă. Şi, de multe ori, acest pas devine complicat pentru mulţi tineri pentru simplul fapt că nu ştiu la ce sunt buni, care este vocaţia lor şi ce meserie li s-ar potrivi.

Fără îndrumarea celor apropiați sau a unor specialiști, de multe ori, tinerii pot lua o decizie greșită.

Ești la început de drum profesional și nu știi la ce ești bun?

Te ajutăm noi să afli prin teste vocaționale, mentorat și consiliere profesională.
Fă-ți cont pe platforma www.bunincariera.ro și pășește cu dreptul pe drumul tău profesional.

Din dorința de a veni în sprijinul tinerilor aflați în acest impas și a îi ajuta să se descopere atât pe ei, cât și vocația potrivită lor, echipa THE SOCIAL INCUBATOR a dat startul proiectului Bun în Carieră.

Ce e bun la început de carieră?

Autocunoașterea, îndrumarea, mentorii și curajul. Dacă simți că-ți lipsesc, suntem aici pentru tine. Bun în carieră te îndrumă cu mentorat, consiliere și teste vocaționale care te ajută să-ți găsești din timp o carieră potrivită.

 

Platforma online Bun în Carieră oferă acces la teste vocaționale, o bibliotecă virtuală cu descrierea a 52 de meserii sub forma unor testimoniale video realizate de profesioniști din diferite domenii, precum şi paşii pe care îi ai de urmat pentru fiecare meserie în parte. După ce parcurgi testele vocaţionale şi descoperi vocaţia ta, îţi poţi programa sesiuni de consiliere și mentorat online care te susţin să urmezi cariera potrivită pentru tine.

Tot acest proces a fost creat din dorința de a te ajuta să îți descoperi vocația, să alcătuiești un plan de acțiuni și să te pregătești pentru a urma cariera potrivită pentru tine.

ALĂTURĂ-TE, DESCOPERĂ-TE ȘI FII BUN ÎN CARIERĂ! TE AŞTEPTĂM ONLINE PE WWW.BUNINCARIERĂ.RO